Trendyol 1. Lig’de sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve transfer yasağının yanı sıra Ulusal Kulüp Lisansı alamadığı için 3 puanı silinen Altay, 13 maç aradan sonra ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Yeni Adana Stadyumu'nun bakıma alınması sebebiyle Ümraniye Şehir Stadyumu'nda oynanan Adanaspor mücadelesini Paixao'nun penaltıdan kaydettiği tek golle kazanan Altay, silinen 3 puanını telafi ederek tekrar 5 puana yükseldi. Böylece İzmir ekibi, düşme hattının hemen üstünde yer alan ve 14 puana sahip olan Şanlıurfaspor’la arasındaki puan farkını da 9’a indirmiş oldu. Altay, hafta sonu evinde oynayacağı Keçiörengücü müsabakasını hatasız geçip devre arasına hem moralli hem de 3 puanla girmek istiyor.
Öte yandan siyah-beyazlı ekipteki ikinci maçına çıkan teknik direktör Yusuf Şimşek, Adanaspor maçıyla birlikte ilk galibiyetini elde etti.
Altay, Yusuf Şimşek yönetiminde ilk galibiyetini aldı
Altay, Adanaspor’u deplasmanda mağlup ederek Yusuf Şimşek yönetimindeki ilk galibiyetini elde etti. Bu sonuçla birlikte siyah-beyazlı ekip, Trendyol 1. Lig’de 13 maçtır kazanamama serisini de sona erdirdi.
Yorumlar
Trend Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında soruşturma başlatıldı

Fidan Gül adliyeye sevk edildi

Güney Mahallesi sakinlerinden Konak Belediyesine 'parselasyon' tepkisi

Bayraklı'da “Anne Destek Programı” başladı

14. Alaçatı Ot Festivali, yarın kapılarını ziyaretçilerine açıyor

Güzelbahçe çiçek açtı