Buca’nın Etkin İstihdam Ofisleri, iki ayrı noktada hizmet veriyor Buca’nın Etkin İstihdam Ofisleri, iki ayrı noktada hizmet veriyor

Karşıyaka Belediyesi, bu sabah cami önlerinde görevlendirdiği ekiplerle vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayram namazı sonrasında halkla bayramlaşan ekipler, şeker ve kolonya ikram etti. Ayrıca arife ve bayramın birinci günü için cami önlerinde ikram araçları hizmete sunuldu. Vatandaşlara ücretsiz olarak sıcak çay, kahve ve su ikramı yapıldı. Belediye ekiplerinin sıcak bayramlaşması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
 

BİRLİK VE BERABERLİK BULUŞMALARI
Öte yandan Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’e bayram ziyaretinde bulundu. Ayrıca, Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) öğrencileriyle bayram buluşması gerçekleştirdi.
İleri yaşlılardan esnafa kadar her kesimden Karşıyalılar ile de bayramlaşan Başkan Ünsal, “Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştiği bayram günlerine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu bayramda da el ele, gönül gönüleyiz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutluyor; hepimiz için daha adil, mutlu ve aydınlık bir gelecek diliyorum” diye konuştu.