Bolu'nun kayak turizmi merkezi Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal Otel'de çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetti. Yangın faciasında yaralanan 50 kişiden 48'inin tedavisi tamamlandı. Dava dosyasına ilişkin gözaltına alınanların sayısı ise 28'e yükseldi. Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül'ün diğer işletmesi Gazelle Otel'in kat görevlisi İ.E. de gözaltına alındı. 19 kişinin tutuklandığı dosya kapsamında denetim firması FQC Global Danışmanlık A.Ş.'nin yetkilisi Ali Ağaoğlu'nun adliyede, Gazelle Otel kat görevlisi İ.E.'nin ise jandarmada işlemleri sürüyor.
Otel faciasında Kat görevlisi de gözaltına alındı
Kartalkaya'da 78 kişiye mezar olan Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül'ün diğer işletmesi Gazelle Otel'in kat görevlisi de gözaltına alındı. Böylelikle soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 28 oldu.
Trend Haberler
![Tugay: Halkımız neredeyse ben orada olurum](https://izmirtime35com.teimg.com/crop/250x150/izmirtime35-com/uploads/2025/02/tugayhalkimiz-neredeyse-ben-orada-olurum77.webp)
Tugay: Halkımız neredeyse ben orada olurum
![Kurultayda şaibe tartışması! CHP izmir’de acil toplantı kararı](https://izmirtime35com.teimg.com/crop/250x150/izmirtime35-com/uploads/2025/02/kurultayda-saibe-tartismasi-chp-izmirde-acil-toplanti-karari44.webp)
Kurultayda şaibe tartışması! CHP izmir’de acil toplantı kararı
![Göztepe’de sakat oyuncular yavaş yavaş iyileşiyor](https://izmirtime35com.teimg.com/crop/250x150/izmirtime35-com/uploads/2025/02/goztepede-sakat-oyuncular-yavas-yavas-iyilesiyor44.webp)
Göztepe’de sakat oyuncular yavaş yavaş iyileşiyor
![Başkan Tugay'dan üst düzey görev değişiklikleri](https://izmirtime35com.teimg.com/crop/250x150/izmirtime35-com/uploads/2025/02/baskan-tugaydan-ust-duzey-gorev-degisiklikleri33.webp)
Başkan Tugay'dan üst düzey görev değişiklikleri
![CHP İzmir’de kurultay krizi: Aslanoğlu ve Tugay bir araya geldi](https://izmirtime35com.teimg.com/crop/250x150/izmirtime35-com/uploads/2025/02/chp-izmirde-kurultay-kriziaslanoglu-ve-tugay-bir-araya-geldi77.webp)
CHP İzmir’de kurultay krizi: Aslanoğlu ve Tugay bir araya geldi
![Shakira hastaneye kaldırıldı](https://izmirtime35com.teimg.com/crop/250x150/izmirtime35-com/uploads/2025/02/aisslcijasc.webp)
Shakira hastaneye kaldırıldı