CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun dayısı Burhan Özmen, İzmir’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Aslanoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda destek olan herkese teşekkür etti.

Dayısı Burhan Özmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun dayısı Burhan Özmen hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Aslanoğlu, cenazeye katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

İzmir'de Toprağa Verildi

Burhan Özmen’in cenazesi, İzmir'de bugün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Varlığınız Güç Verdi"

Şenol Aslanoğlu, yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle ifade etti:

14. Alaçatı Ot Festivali’nin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu 14. Alaçatı Ot Festivali’nin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu

“Dayım Burhan Özmen’i kaybettik. Bu zor günümüzde arayan, soran, cenazeye katılan, mesaj gönderen tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Varlığınız güç verdi. Sağ olun, var olun.”

Taziye Mesajları Yağdı

Aslanoğlu'nun paylaşımının ardından çok sayıda siyasetçi, partili ve vatandaş taziye mesajlarını iletti. CHP İzmir örgütü de başkanlarını yalnız bırakmadı.