Aydın ASKİ Kuşadası Şefi olarak çalışan ve bir süredir hastanede tedavi gören Serdar Ürün (38) amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı’nda Kuşadası Şefi olarak görev yapan Serdar Ürün uzun bir süredir yakalandığı amansız hastalık nedeniyle Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hematoloji bölümünde tedavi görüyordu. Ürün, yapılan tüm müdahalelere rağmen yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Ürün’ün ölümü başta ailesi olmak üzere çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.
ASKİ şefi amansız hastalığa yenik düştü
Aydın ASKİ Kuşadası Şefi olarak çalışan ve bir süredir hastanede tedavi gören Serdar Ürün (38) amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci yıldönümü Aliağa’da Kutlandı

Bayraklı Belediyesinden teknolojik hamle

Özel'den DEM Parti-Erdoğan görüşmesi yorumu

Seferihisar Belediyesi Türkiye-Almanya Kardeş Şehirler Zirvesi’nde

İzmir’de kitap kurtları için kitap bağışı kampanyası
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’i Değerlendir
Ankete Katıl