Kampanyanın ilk haftasında gününde Kuşadası’nda toplanan 20.102 imza, Aydın il genelinde en yüksek imza sayısı olarak kayıtlara geçti. Bu rekor destekle birlikte Kuşadası, Aydın genelinde birinci sıraya yerleşti.
CHP Kuşadası İlçe Örgütü, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve partililerin yoğun katkılarıyla, imza kampanyasını bölge halkıyla birlikte güçlü şekilde sahiplendi. Toplanan 20.102 imza, bugün CHP Kuşadası İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi Berkay İncili tarafından CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı’ya teslim edildi.
CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek yaptığı açıklamada:
“Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu özgürlüğüne kavuşana, seçim sandığı milletin önüne gelene kadar durmayacağız. İmza kampanyası büyük bir ilgiyle sürüyor.
Hedef; Kuşadası’nın destek konusunda Aydın’daki liderliğini koruması ve Türkiye’ye örnek olması. 23 Nisan tarihine kadar imza kampanyamız devam edecek . Hedefimiz 50 bin imzadır. Yüreğine sağlık Kuşadası! Demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkan herkese sonsuz teşekkürler.” diyerek kararlı duruşlarını bir kez daha ortaya koydu.